ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περέα: "Δεν θα μας επηρεάσει η απουσία του προπονητή μας"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Περέα με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" στάθηκε στην πικρή γεύση που άφησε σε άπαντες το αποτέλεσμα της Τούμπας και στην απουσία του Δώνη ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Στην κάμερα της "NOVA" μίλησε ο Περέα με τον Κολομβιανό στράικερ να αναφέρεται τόσο στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και την πικρή γεύση που άφησε όσο και στο ματς με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως η απουσία του Δώνη από τον πάγκο δεν θα επηρεάσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Τούμπα:
"Ξέρουμε ότι κάναμε καλή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας αυτός μας αφήνει μια πικρή γεύση, γιατί προσπαθήσαμε για τη νίκη, ωστόσο για άλλους λόγους δεν ήρθε. Όμως ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή".

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:
"Πρέπει να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε όσα κάνουμε στην προπόνηση και στους αγώνες. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με θέληση και όρεξη. Κάναμε καλή προετοιμασία, ώστε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ".

Για το αν θα επηρεάσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού η απουσία του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο: "Νομίζω ότι η απουσία του προπονητή δεν θα μας επηρεάσει, καθώς υπάρχει ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο και έχουμε άριστη επικοινωνία. Μέσα στην εβδομάδα κάναμε όλα όσα μας ζήτησε ο προπονητής μας, είμαστε καλά προετοιμασμένοι και νομίζω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα".

Για το αν ανυπομονεί για το πρώτο του επαγγελματικό γκολ:
"Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα το ονειρεύομαι. Δεν πιέζομαι για να το πετύχω, όμως θα κάνω τα πάντα και όταν θα έρθει το πρώτο γκολ, θα ακολουθήσουν και πολλά άλλα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ