ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέντε στις πέντε αναβολές για τον Παναθηναϊκό

Πέντε στις πέντε αναβολές για τον Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε και πήρε τελικά αναβολή δυο εβδομάδων και στις πέντε καταγγελίες των Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ, Τελάντερ και Ταυλαρίδη που εκδικάστηκαν την Τετάρτη από το διαιτητικό δικαστήριο. Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο Sport24.gr.

Το επιθυμητό σενάριο για τον Παναθηναϊκό στις καταγγελίες της Τετάρτης επιτεύχθηκε για τους πράσινους οι οποίοι ζήτησαν και πήραν αναβολή δυο εβδομάδων στις υποθέσεις των Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ, Τελάντερ και Ταυλαρίδη.

Ουσιαστικά στο τριφύλλι πήραν μια παράταση μέχρι τις 6 και 7 Φεβρουαρίου ώστε να πουλήσουν παίκτες και να δουν τι θα κάνουν με τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία καταβάλλοντας εν συνεχεία κάποια λεφτά σε όλους τους διαδίκους.

ΜΕΧΡΙ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΙΕΝ, ΛΕΤΟ, ΤΟΤΣΕ

Η πρώτη υπόθεση που εκδικάστηκε ήταν αυτή των Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ που εκπροσωπούνταν από την Άσπα Σουλούκου.

Την πράσινη ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής Αγησίλαος Τουμάζατος ο οποίος πήρε πρώτος τον λόγο και ο πρόεδρος του Τριφυλλιού Βασίλης Κωνσταντίνου. Το Sport24.gr βρέθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Τουμαζάτος μίλησε πρώτος ζητώντας αναβολή δυο εβδομάδων λέγοντας: "Ζητάμε δυο εβδομάδες αναβολή καθώς κάνουμε μια προσπάθεια πωλήσεων ποδοσφαιριστών και αποδεσμεύσεων. Θέλουμε δυο εβδομάδες καθώς η μία είναι για τεχνικούς λόγους και η δεύτερη για δούμε πως θα διαχειριστούμε τις υποχρεώσεις μας. Θέλουμε να κρατήσουμε όρθιο τον Παναθηναϊκό".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε και ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος είπε προς το δικαστήριο: "Να σας υπενθυμίσω ότι ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει 110 χρόνια ιστορίας. Η FIFA μας έδειξε σεβασμό, πρέπει και εσείς να μας δείξετε σεβασμό. Πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση. Δώστε μας ακόμα 15 μέρες αναβολή".

Τελευταία πήρε το λόγο η δικηγόρος των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ, Άσπα Σουλούκου, η οποία υποστήριξε: "Στον Τοτσέ η ομάδα χρωστάει από το 2011. Στον Εσιέν από 2015 και θέλει τα δεδουλευμένα του, έκανε δυο διακανονισμούς και δεν τηρούνται. Ο Λέτο έχει δεδουλευμένα από το 2013. Κατανοούμε τι συμβαίνει. Μας ζήτησαν δυο αναβολές για να πουλήσουν παίκτες, σήμερα πάλι τα ίδια. Δεν τους έφτασαν. Θέλουν και άλλο; Συναινούμε στην αναβολή για μια εβδομάδα μέχρι 31/1".

Τελικά η απόφαση που πήρε το δικαστήριο ήταν αναβολή έως τις 7 Φεβρουαρίου τονίζοντας ότι η έδρα αναβάλει την εκδίκαση, αλλά εξάντλησε όλα τα όρια της συνεννόησης.

ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΤΕΛΑΝΤΕΡ

Η δεύτερη καταγγελία που εκδικάστηκε ήταν αυτή του Ράσμους Τελάντερ. Ο Παναθηναϊκός και πάλι για τον ίδιο λόγο ζήτησε αναβολή στην υπόθεση του Δανού αμυντικού με τον Αγησίλαο Τουμαζάτο να αναφέρει τα ίδια πράγματα προς την έδρα.

Η πλευρά του Ράσμους Τελάντερ έδωσε την συγκατάθεσή της και έτσι και η υπόθεση του Δανού αμυντικού αναβλήθηκε μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου δίνοντας μια ακόμη μικρή διορία στον Παναθηναϊκό για να δει τι θα κάνει με τις πωλήσεις και εν συνεχεία με την τήρηση των διακανονισμών.

ΗΘΕΛΕ ΕΚΔΙΚΑΣΗ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ

Η τρίτη και τελευταία καταγγελία ήταν αυτή του Στάθη Ταυλαρίδη. Ο Παναθηναϊκός και πάλι ζήτησε αναβολή για τους ίδιους λόγους αλλά η πλευρά του Ταυλαρίδη μέσω του δικηγόρου της Πάρη Ατλαμάζογλου, έλεγε πως δεν μπορεί να δοθεί εκ νέου αναβολή αλλά να εκδικαστεί η υπόθεση, τονίζοντας: "Θα πρέπει να γίνει η εκδίκαση. Άλλωστε μέχρι να βγει η απόφαση, να πάει στην Super League και να ανακοινωθεί θα χρειαστούν δεκαπέντε μέρες. Οπότε έχει όλο το χρόνο ο Παναθηναϊκός για να βρει τα χρήματα. Απλά ζητάει συνέχεια αναβολές για να φτάσουμε στο καλοκαίρι. Θα πέσει η ομάδα και θα χάσουμε τα λεφτά μας".

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος είπε: "Είμαστε μεγάλος σύλλογος με 110 χρόνια ιστορίας. Ποτέ κανείς δεν έχασε λεφτά από τον Παναθηναϊκό. Δεν θα έπρεπε καν να λέγονται αυτά τα πράγματα".

Τελικά η έδρα αποφάσισε αναβολή και πάλι μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του δικηγόρου του Στάθη Ταυλαρίδη που φώναζε: "Παίζουν μαζί μας".

Μάλιστα κατά την αποχώρηση των παρευρισκομένων ο Βασίλης Κωνσταντίνου πλησίασε τον δικηγόρο του Στάθη Ταυλαρίδη και του είπε: "Δεν πρέπει να μιλάς έτσι για τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και κανείς δεν έχει χάσει ποτέ τα λεφτά του. Όποτε θέλεις, έλα να μιλήσουμε από κοντά στα γραφεία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ