ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέντε μήνες φυλάκιση στον Τσάκα για δυσφήμηση του Bασίλη Κωνσταντίνου

Πέντε μήνες φυλάκιση στον Τσάκα για δυσφήμηση του Bασίλη Κωνσταντίνου
EUROKINISSI

Σε πέντε μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε ο Βλάσης Τσάκας το πρωί της Παρασκευής (21/9) μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που είχε καταθέσει εις βάρος του το 2012 ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Σε πέντε μήνες φυλάκιση (η οποία μετατράπηκε σε εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, δηλαδή περίπου 750 ευρώ) καταδικάστηκε την Παρασκευή το πρωί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο Βλάσης Τσάκας για την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμηση εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε καταθέσει μήνυση το 2012 εις βάρος του Τσάκα μετά από ανακοίνωση που είχε εκδώσει και στην οποία έκανε λόγο για "εκκολαπτόμενους παράγοντες και σκοτεινές δυνάμεις που δεν αφήνουν τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει". Στην ανακοίνωσή του ανέφερε μάλιστα ονομαστικά τον τότε αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου ο οποίος και προχώρησε στη μήνυση.

Στο δικαστήριο βρέθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου που είπε: «Θίγομαι προσωπικά από τα λεγόμενά του και έχει γραφτεί το όνομα μου μόνο».

Από την πλευρά του ο Βλάσης Τσάκας στην απολογία του υποστήριξε ότι με την ανακοίνωσή του δεν εννοούσε το μηνυτή αλλά άλλους παράγοντες της ομάδας, ισχυρισμό τον οποίο δεν έκανε δεκτό το δικαστήριο. «Δεν ζητάω συγγνώμη» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Τον ανέφερα γιατί όπου βρισκόταν μιλούσε για τον Τσάκα. Είχε μια Τσακομανία».

Πηγή: www.dikastiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ