Παζάρι για Βιγιαφάνιες με στόχο 1,5 εκατ. ευρώ

Παζάρι για Βιγιαφάνιες με στόχο 1,5 εκατ. ευρώ

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον Λούκας Βιγιαφάνιες να "κόψει" χρήματα από το συμβόλαιο που του προτείνει η Αλάνιασπορ του και να χαρίσει τα οφειλόμενα ώστε η πρόταση των Τούρκων να φτάσει στα επιθυμητά δεδομένα.

Συνεχείς ήταν οι επαφές ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και της Αλάνιασπορ στην διάρκεια της Τρίτης για τη μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στους Τούρκους. Μόνο που από την Τρίτη μπήκε στο κόλπο ακόμα πιο γερά και ο ίδιος ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, ο οποίος πήγε και στα γραφεία της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα η ομάδα από την Τουρκία έχει φτάσει την πρόταση της για την αγορά του Αργεντινού στο 1 εκατ. ευρώ από την Δευτέρα αλλά στον Παναθηναϊκό απαιτούν 1,5 εκατ. ευρώ για να πουν το "ναι" στη παραχώρηση του καλύτερου παίκτη που υπάρχει στο πράσινο ρόστερ.

ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο "ΒΙΓΙΑ"

Για να γίνει αυτό από τη στιγμή που οι Τούρκοι δεν είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους, ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον Βιγιαφάνιες να κόψει κάποια από τα χρήματα από το συμβόλαιο του προκειμένου αυτά να δοθούν στο τριφύλλι από το συνολικό μπάτζετ της μεταγραφής. Επίσης θέλουν ο "Βίγια" να χαρίσει τα οφειλόμενα που είναι κοντά στις 150.000 ευρώ και έτσι η πρόταση να φτάσει στα επιθυμητά για τον Παναθηναϊκό δεδομένα.

Οι πράσινοι έκαναν αυτή τη πρόταση προς τον Βιγιαφάνιες έχοντας μάθει ότι το συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Τούρκοι θα του αποφέρει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ (600.000, 700.000 και 800.000 για τριετές συμβόλαιο) και γι' αυτό ζητούν από τον "Βίγια" να κόψει κάποια χρήματα, ώστε να τα πάρει το τριφύλλι και να δώσει το "οκ' για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Ο ίδιος την Τρίτη στο "Γ. Καλαφάτης" ρωτήθηκε αρκετά από τους συμπαίκτες του για το τι συμβαίνει και αν τελικά θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και ο ίδιος παρουσιαζόταν "φευγάτος" χωρίς όμως να μαζέψει τα πράγματα του, όχι τουλάχιστον ακόμα, όπως είχαν κάνει πρόσφατα οι Καμπέσας και Τσάβες όταν ήταν να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό. Το πιθανότερο είναι να βρεθεί σήμερα η χρυσή τομή και να πέσουν οι υπογραφές για την πώληση του Βιγιαφάνιες στην ομάδα των Τζαβέλλα - Μανιάτη.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24