ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Παρουσιάζεται την Τρίτη ο Μπεργκ"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τα αραβικά tweets, η Αλ Αΐν περιμένει ένα έγγραφο από τον Παναθηναϊκό και θα παρουσιάσει τον Μπεργκ στους δημοσιογράφους. Τι έλεγαν στο Τριφύλλι για τον Σουηδό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ως τελειωμένη υπόθεση παρουσιάζουν τα αραβικά tweets τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό στην Αλ Αΐν. Μάλιστα, αργά το βράδυ της Δευτέρας (19/6) έκαναν λόγο για την παρουσίαση του ποδοσφαιριστή από την ομάδα του Άμπου Ντάμπι, το πρωί της Τρίτης (20/6).

Συγκεκριμένα, τα tweets υποστηρίζουν ότι ο Μπεργκ έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της Αλ Αΐν για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (2+1), με ετήσιες αποδοχές ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτές οι αναφορές αναπαράχθηκαν και από Σουηδούς ρεπόρτερ, που διατηρούν σχέσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Ακόμα, τα "τιτιβίσματα" εξηγούσαν ότι η Αλ Αΐν περιμένει ένα έγγραφο από τον Παναθηναϊκό για να διευθετηθούν τα διαδικαστικά. Επίσης, προσδιόριζαν ότι η παρουσίαση του έχει προγραμματιστεί για τις 10:30π.μ. της Τρίτης και ο Μπεργκ θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 9.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΡΗΤΡΑ

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό υποστήριζαν ότι ο Μπεργκ δεν έχει λάβει άδεια για να διαπραγματευτεί με την Αλ Αΐν, ενώ ούτε η ομάδα από το Άμπου Ντάμπι τους ενημέρωσε ότι καλύπτει τη ρήτρα των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, που θα της έδινε το δικαίωμα να προσεγγίσει τον 31χρονο επιθετικό.

Αναφορικά με τις οφειλές στον Μπεργκ, από την ΠΑΕ διευκρίνιζαν ότι πρόκειται για ένα ποσό που θα καταβληθεί στο τέλος Ιουνίου και ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος. Ωστόσο, δεν έχει τη νομική δυνατότητα να κάνει προσφυγή, αλλά και να την έκανε, πάλι δεν μπορούσε να μιλήσει με την Αλ Αΐν πριν την δικαστική ετυμηγορία.

Στο Τριφύλλι επιμένουν ότι ο Μπεργκ παραχωρείται μόνο με την κάλυψη της ρήτρας και δεν πρόκειται να μπουν σε συζητήσεις με τους Άραβες. Με βάση τα λεγόμενα τους, εφόσον ο Μπεργκ συζητά αυτή τη στιγμή με την Αλ Αΐν, τότε λειτουργεί παράτυπα σε σχέση με τους κανονισμούς της FIFA.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ