ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρουσία οπαδών η προπόνηση στο Amsterdam Arena

Παρουσία οπαδών η προπόνηση στο Amsterdam Arena
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περίπου 20 εκδρομείς παρακολούθησαν την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Μάρκους Μπεργκ να μην είναι έτοιμος για περισσότερο από 30 λεπτά παιχνιδιού. (VIDEOS)

Την τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι (24/11) με τον Άγιαξ, πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στο Amsterdam Arena, την Τετάρτη (23/11). Όπως ήταν φυσιολογικό, το πρόγραμμα ήταν χαλαρό και οι ποδοσφαιριστές προσαρμόστηκαν στον αγωνιστικό χώρο της έδρας διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως ο Μάρκους Μπεργκ δεν είναι 100% έτοιμος και μπορεί να αγωνιστεί για περίπου 30 λεπτά. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ακόμα και οι Ιμπάρμπο και Γουακάσο, που αντιμετώπισαν τραυματισμούς τις προηγούμενες ημέρες.

Την προπόνηση παρακολούθησαν περίπου 20 εκδρομείς από το σύνδεσμο της Ζακύνθου, οι οποίοι εμψύχωσαν τους ποδοσφαιριστές του Αντρέα Στραματσόνι.

Παρόντες ήταν ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο συντονιστής των τμημάτων, Δημήτρης Σαραβάκος και ο αντιπρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ