ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρόντες αύριο στο Κορωπί, περιμένοντας τα χρήματα οι παίκτες του Παναθηναϊκού

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να βρεθούν την Τετάρτη (11/4) το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και εκεί θα αποφασίσουν αν θα προπονηθούν ή όχι.

Η ενημέρωση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για καταβολή του 30% της δόσης οφειλομένων του Δεκεμβρίου όπως ήταν λογικό έφτασε και στ' αυτιά των παικτών του τριφυλλιού και δη των αρχηγών της ομάδας.

Αυτοί με τη σειρά τους και αφού συζήτησαν μεταξύ τους ενημέρωσαν όλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μέσω γκρουπ που διατηρούν σε πλατφόρμα επικοινωνίας ότι θα βρεθούν στο "Γ. Καλαφάτης" το απόγευμα της Τετάρτης.

Όχι όμως ότι δεδομένα θα γίνει και προπόνηση. Αλλά ότι την Τετάρτη το απόγευμα και αφού νωρίτερα έχουν ενημερωθεί σχεδόν άπαντες για το αν θα έχουν καταβληθεί ή όχι τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, θα συζητήσουν εκ νέου για τη στάση που θα τηρήσουν.

Όντως το πιθανότερο σενάριο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πως την Τετάρτη θα γίνει η προπόνηση, η πρώτη μετά από έξι μέρες! Αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν πράξεις και οι υποσχέσεις της διοίκησης για πληρωμές την Τετάρτη.

Ερωτηματικό είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση του Λουτσιάνο, καθώς οι διοικούντες αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία για τα χρήματα που θα πάρει ο Βραζιλιάνος, ενώ ο ίδιος ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ισχυρίζεται πως δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Συνεπώς, ίσως παίξει ρόλο και η στάση που θα τηρήσει ο Λουτσιάνο για το αν θα γίνει ή όχι η πρώτη προπόνηση της τρέχουσας εβδομάδας, ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα εναντίον του Ατρόμητου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ