ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παραμένουν εκτός Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Τελάντερ στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τα προβλήματα τιμωριών στο τριφύλλι αλλά και τα αγωνιστικά με τους Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Τελάντερ να παραμένουν εκτός προπονήσεων.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης του τι θα γίνει με τις τιμωρίες των Μπεργκ, Ζέκα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ καθώς ακόμα δεν είναι δεδομένη η απουσία τους αλλά την ίδια ώρα τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν για τον 48χρονο τεχνικό.

Συγκεκριμένα και την Παρασκευή οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Τελάντερ δεν γυμνάστηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ακολουθώντας πρόγραμμα στο γυμναστήριο ενώ στη συνέχεια έκαναν προπόνηση μόνοι τους στο γήπεδο.

Φυσικά ελπίδες υπάρχουν μόνο για τον Έλληνα μέσο και η συμμετοχή του ή μη στο παιχνίδι της Κυριακής θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.

Το μόνο καλό για τον Ουζουνίδη είναι πως υπολογίζει κανονικά τον Ρόμπιν Λουντ ο οποίος προπονείται χωρίς ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες και έχει μια ακόμα λύση στα χαφ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις με πάσες και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Τελάντερ έκαναν γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ