ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παραμένει στο στόχαστρο της Σταντάρ ο Χουλτ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Σταντάρ Λιέγης του Σα Πίντο δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα της απόκτησης του Νίκλας Χουλτ από τον Παναθηναϊκό για να ενισχύσει το αριστερό της άκρο.

Εδώ και λίγες μέρες η Σταντάρ Λιέγης μπορεί να προχώρησε στην απόκτηση του Σεμπαστιάν Ποκονιόλι με τον 29χρονο Βέλγο να επιστρέφει στην πρώην ομάδα του για να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά ο σύλλογος που προπονεί ο Σα Πίντο δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα απόκτησης και του Νίκλας Χουλτ.

Η αποχώρηση του Αντράντε ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του την Κολομβία εδώ και μια εβδομάδα έχει αφήσει ένα κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Για αυτό όπως γράφουν οι Βέλγοι το ιδανικό σενάριο για τη Σταντάρ Λιέγης θα ήταν να αποκτήσει τους δυο πρώτους ποδοσφαιριστές που είχε στην λίστα της.

Οπότε μετά τον Ποκονιόλι να πάρει και τον Χουλτ για τον οποίο όπως γράφουν οι Βέλγοι θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Αν και αυτό δεν ισχύει 100% καθώς ο Σουηδός άσος έχει πάρει τα χρήματα που του οφείλονταν από τη δόση Φεβρουαρίου και τα μισά από τη δόση του Μαίου και δεν έχει δικαίωμα προσφυγής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ