Παραίτηση Λυμπερόπουλου, συνάντηση με Ουζουνίδη

Παραίτηση Λυμπερόπουλου, συνάντηση με Ουζουνίδη

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει παραιτηθεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η σημερινή συζήτηση που θα έχει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη θα είναι καθοριστική για το μέλλον αμφότερων στο Τριφύλλι.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος “έσκασε” μετά απ' ότι συνέβη την Τρίτη και την Τετάρτη στο θέμα του Μάρκους Μπεργκ - που είναι η κορυφή του παγόβουνου που αρχίζει να λιώνει - και τελεί υπό παραίτηση. Χθες δεν ασχολήθηκε καθόλου με το ζήτημα του Σουηδού φορ και η σημερινή ημέρα θα είναι καθοριστική, λόγω της συνάντησης και της συζήτησης που αναμένεται να έχει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Μίλησαν και αργά χθες βράδυ για τις τελευταίες εξελίξεις

Προπονητής και τεχνικός διευθυντής ήταν σε ανοιχτή γραμμή όλες τις τελευταίες μέρες για όλα τα μεταγραφικά ζητήματα, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση βλέποντας ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν στηρίζει οικονομικά την προσπάθεια – έστω και με περιορισμένη ρευστότητα – και πλέον όλα είναι ανοιχτά σε έναν Παναθηναϊκό που... βράζει (στο ζουμί του). Ο Λυμπερόπουλος έδειχνε μέχρι χθες αμετάπειστος, αλλά ουδείς μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

Είναι, δηλαδή, ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει την αρχική απόφασή του (δύσκολο), αλλά είναι ανοιχτό ακόμη και να "συμπαρασύρει" τον Ουζουνίδη (επίσης δύσκολο, αν και ο προπονητής έχει σκεφτεί πάρα πολλά τις τελευταίες μέρες).

Σημαντική είναι επίσης και η στάση που θα κρατήσει η ιδιοκτησία και η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αν, δηλαδή, θα επιχειρήσει με κάποιον τρόπο να πείσει τεχνικό διευθυντή και κόουτς ότι υπάρχει προοπτική θετική ως προς την υποτυπώδη ρευστότητα και ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτή τη στιγμή ένας "Τιτανικός", ο οποίος μόλις έχει συγκρουστεί με το παγόβουνο και αρχίζει να βουλιάζει...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24