ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

PAO Alive: Η μεγαλύτερη προσφορά έως τώρα και το 5ευρω του μικρού Θοδωρή

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ PAO ALIVE ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
PAO Alive, Giannakopoulos (eurokinissi) PAO ALIVE, GIANNAKOPOULOS (EUROKINISSI)

Την πιο μεγάλη προσφορά έως τώρα, με κατάθεση 5.000 ευρώ, κατέγραψε το PAO Alive, ενώ ο 8χρονος Θοδωρής έδωσε πέντε ευρώ από τον κουμπαρά του στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού. (PICS)

Δυο ξεχωριστές εισφορές δέχτηκε την Τρίτη (23/7) το PAO Alive με την κάθε μια να έχει τη δική της σημασία. Από τη μια ήταν η μεγαλύτερη εισφορά έως τώρα, ύψους 5.000 ευρώ η οποία έγινε από τον Δημήτριο Βρανόπουλο στις 19/7 αλλά φάνηκε στο σύστημα την Τρίτη (23/7) και ξεπέρασε τα 3.000 ευρώ που είχε δώσει ανώνυμος φίλος του τριφυλλιού πριν από λίγες μέρες.

Φυσικά είναι η μεγαλύτερη έως τώρα προσφορά που έχει γίνει στο εγχείρημα για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού ενώ στο τριφύλλι περιμένουν και τις εισφορές από τα λεγόμενα μεγάλα πορτοφόλια και δη τους επιφανείς φίλους των πράσινων.

PAO Alive: Η μεγαλύτερη προσφορά έως τώρα και το 5ευρω του μικρού Θοδωρή

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ

Η δεύτερη εισφορά είχε να κάνει με τα πέντε ευρώ που έβγαλε από τον κουμπαρά του για να προσφέρει στον Παναθηναϊκό ο 8χρονος Θοδωρής ο οποίος μάλιστα έστειλε και ένα γράμμα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ευχαριστώντας τον για όσα έχει προσφέρει στο τριφύλλι.

Μάλιστα και ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αναφέρθηκε σε αυτή την ξεχωριστή κίνηση του μικρού φίλου του τριφυλλιού που δείχνει πως όλοι μπορούν να προσφέρουν στο PAO Alive βοηθώντας το τριφύλλι να μεγαλώσει ξανά.

445.000 ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 10.000 ΦΙΛΟΙ

Από εκεί και πέρα και αναφορικά με τις έως τώρα εισφορές το συνολικό ποσό λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα της Τρίτης είχε ξεπεράσει τις 445.000 ευρώ ενώ το ποσό αυτό έχει προέλθει από τις εισφορές περισσοτέρων από 10.000 φίλων του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ