ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάνω από τον Εσιέν ο Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Πάνω από τον Εσιέν ο Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Ο Μάικλ Εσιέν έχει ανεβάσει ρυθμούς και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε φουλ δράση και την Τρίτη στο πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Φος ο Γιάννης Αναστασίου τον τσέκαρε διαρκώς.

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι στην ευχάριστη θέση μετά από αρκετό καιρό να αντιμετωπίζει ελάχιστες απουσίες λόγω τραυματισμών υπολογίζοντας σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ενόψει των ντέρμπι που έρχονται.

Ουσιαστικά έχει μια αλλά σημαντική απουσία αυτή του Μάικλ Εσιέν για τον οποίο έχει γίνει τόσος λόγος για το πότε θα είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Γκανέζος ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά και εδώ και λίγες μέρες δουλεύει αποκλειστικά υπό τις οδηγίες του Γιούσεφ Φος. Κάτι ανάλογο συνέβη και την Τρίτη (20/10) με τον Γιάννη Αναστασίου όμως να τσεκάρει από πολύ κοντά τον διεθνή μέσο και τον τρόπο εκγύμνασης του.

Ο 42χρονος προπονητής από τη στιγμή που έκανε την εμφάνιση του στα γήπεδα του "Γ. Καλαφάτης" επικεντρώθηκε πάνω στον Εσιέν και ήταν όλη την ώρα εκεί. Στο αθλητικό κέντρο των πράσινων μάλιστα την Τρίτη βρέθηκε και ο Τάκης Φύσσας.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση της Τρίτης όπου οι παίκτες του Παναθηναϊκού γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ με τους βασικούς να κάνουν πρόγραμμα στο γυμναστήριο του τριφυλλιού όπου πλέον παρέχει τα πάντα στους πράσινους ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε γιόγκα.

Δεν έλειψαν και οι πλάκες από τους Ζέκα και Στιλ με τον Πορτογάλο και τον Βρετανό να είναι μεγάλα πειραχτήρια προς τους συμπαίκτες τους.

Δείτε το βίντεο από τον επίσημο λογαριασμό της πράσινης ΠΑΕ στο youtube:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ