ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πάνω από 120 υποθέσεις έχει κλείσει η ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Πάνω από 120 υποθέσεις έχει κλείσει η ΠΑΕ

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν διευθετήσει περισσότερες από τις μισές εκκρεμότητες, που είχε προκαλέσει η στάση πληρωμών του Γιάννη Αλαφούζου.

Με την εξόφληση του Ράσμους Τελάντερ, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκλεισε άλλη μία σημαντική εκκρεμότητα τον τελευταίο καιρό. Επιπλέον, ο συμβιβασμός της ΠΑΕ με τον Σέρχιο Σάντσεθ διευθετεί άλλη μία μεγάλη οφειλή που "σερνόταν" για πολλούς μήνες.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού θα ηρεμήσουν. Αντίθετα, έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους, αφού πραγματοποιούνται συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, ομάδες και μάνατζερ στους οποίους οφείλονται χρήματα και αναζητούν συναινετικές λύσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην κορύφωση της στάσης πληρωμών που είχε κηρύξει ο Γιάννης Αλαφούζος, η ΠΑΕ έφτασε να έχει ανοιχτές περισσότερες από 240 υποθέσεις! Ασφαλώς, δεν ήταν όλες ίδιες. Μερικές αφορούσαν μικρές οφειλές, ενώ οι μεγαλύτερες είχαν να κάνουν με τους Ρινάλντι, Βέμερ, Γκονζάλες, Σάντσεθ κ.α.

Μετά από πολύμηνους χειρισμούς των υπεύθυνων και με τη χρηματοδότηση του Γιάννη Αλαφούζου, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει ρυθμίσει περισσότερες από τις μισές εκκρεμότητες. Είτε πρόκειται για πλήρη εξόφληση, είτε για διακανονισμούς, τα πράγματα έχουν μπει σε μία σειρά και δεν υφίσταται το χάος της προηγούμενης άνοιξης.

Αναμφίβολα είναι μία εντυπωσιακή πρόοδος που πιστώνεται στους ανθρώπους του Τριφυλλιού, οι οποίοι έχουν καταβάλει τιτάνιες προσπάθειες. Ωστόσο, ακόμα και έτσι, υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας μέχρι η ΠΑΕ είναι απόλυτα "καθαρή"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ