ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάνος Κοκκινόπουλος: "Με ενθουσιάζουν οι πιτσιρικάδες του Δώνη"

Πάνος Κοκκινόπουλος: "Με ενθουσιάζουν οι πιτσιρικάδες του Δώνη"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο σκηνοθέτης, Πάνος Κοκκινόπουλος στο Oneman.gr, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στις ακαδημίες κολύμβησης του Παναθηναϊκού και την αγάπη του για τους πράσινους.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος έχει συνθέσει το όνομα του με ορισμένες άκρως επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως είναι ο "Κόκκινος κύκλος" και η "Δέκατη εντολή". Ο Έλληνας σκηνοθέτης έχει όμως και μία άλλη αγάπη και αυτή δεν είναι άλλη από τον Παναθηναϊκό.

Για αυτή μίλησε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο "Oneman.gr" αποκαλύπτοντας πως η σχέση του με τους πράσινους ξεκίνησε ουσιαστικά με το "έτσι θέλω".

Αναλυτικά όσο είπε σχετικά: "Ο πατέρας μου με έγραψε στην κολύμβηση του Παναθηναϊκού όταν ήμουν 5 χρονών. Έμαθα να κολυμπάω με μια πράσινη ξύλινη τάβλα που είχε πάνω το τριφύλλι. Με πήγαινε στο γήπεδο και μου έλεγε ότι σημασία έχει μόνο ένα πράγμα: όχι να κερδίζει ο Παναθηναϊκός αλλά να χάνει ο Ολυμπιακός.

Ήμασταν μια σειρά από σκηνοθέτες Παναθηναϊκούς, ο Βούλγαρης, ο Αγγελόπουλος, ο Κουτσομύτης, ο Λυκουρέσης και πηγαίναμε στο γήπεδο κάθε Κυριακή. Είχαμε φτιάξει και ομάδα σκηνοθετών, ο Αγγελόπουλος ήταν πολύ καλός παίκτης.

Οφείλω βέβαια να πω ότι τότε η χειρότερη βρισιά ήταν το ‘είσαι ένα μάτσο κρέας’, άντε και μια μούντζα. Τώρα έχουμε μανάδες, πατεράδες, πέτρες και μολότωφ. Δεν πάω πια στο γήπεδο, μόνο σε κανέναν αγώνα μπάσκετ που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα"

Με ενθουσιάζουν οι πιτσιρικάδες του Δώνη, είναι καλή η νέα προσπάθεια. Μιλάμε για παιδάκια, τα πάνε οι γονείς τους στο γήπεδο. Δεν με έχουν βάλει σε πειρασμό να πάω στο γήπεδο όμως, δεν έχω και χρόνο. Το μπάσκετ δεν πάει καλά, αλλά το θέμα είναι να πάει καλά τον Μάρτιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ONEMAN.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ