ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανέτοιμος ο Μπεργκ ενόψει Ατρόμητου

Πανέτοιμος ο Μπεργκ ενόψει Ατρόμητου
Μπεργκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (3/3) και θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Ατρόμητο. Πρόβλημα με Μολέδο, ανεβάζει στροφές ο Λέτο.

Ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο είχε η προπόνηση της Πέμπτης για τον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός είδε τον Μάρκους Μπεργκ να ανεβάζει στροφές και να βγάζει ολόκληρο το πρόγραμμα δίχως πρόβλημα, γεγονός που τον φέρνει υποψήφιο για το βασικό σχήμα απέναντι στον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα πρόβλημα υπήρξε με τον Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και αποχώρησε από την προπόνηση για προληπτικούς λόγους. Μλάντεν Πέτριτς και Ολιβιέ Μπουμάλ έκαναν θεραπεία με σκοπό να είναι έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια.

Και την Πέμπτη ο Νάνο απουσίασε από την προπόνηση, καθώς έχει εξασφαλίσει άδεια από την πράσινη ΠΑΕ για προσωπικούς λόγους.

Κλείνοντας να πούμε πως ο Σεμπαστιάν Λέτο προπονείται πλέον σε φουλ ρυθμούς και είναι διαθέσιμος ενόψει Ατρόμητου. Πλέον είναι στην ευχέρεια του Στραματσόνι το πότε θα τον πάρει στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ