ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανέτοιμοι για το δικό τους ντέρμπι οι Νέοι του Παναθηναϊκού

Πανέτοιμοι για το δικό τους ντέρμπι οι Νέοι του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού υποδέχονται το Σάββατο το πρωί την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού με τον Βαγγέλη Σάμιο να ανακοινώνει την 18άδα μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (20/11).

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ομάδα των Νέων του Παναθηναϊκού μετά την αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο καθώς ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί το Σάββατο (20/11) το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης" την ομάδα του Ολυμπιακού. Στο ματς που θα ανοίξει την αυλαία των ματς των "αιωνίων" και θα ξεκινήσει στις 11.30π.μ.

Οι πράσινοι που ψάχνουν την επιστροφή τους στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Παρασκευή το απόγευμα και εν συνεχεία ο Βαγγέλης Σάμιος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα σε αυτή έχει συμπεριλάβει τους Βασίλα, Λαμπίρη, Τζανουλίνο, Ευαγγέλου, Οικονομόπουλο, Μαυρομάτη, Στάικο, Αγγελόπουλο Β'., Αγγελόπουλο Γ', Λάμπρου, Παπανικολάου, Νιούμαν, Μίγγο, Χατζηγιοβάννη, Τριανταφυλλόπουλο, Μπουζούκη, Πίσπα και Βαλμάς.

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών έχουν μείνει οι Ξηρός, Σερβιλάκης, Ζήκος, Ανδρέου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ