ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάνε στην Ιταλία για τον Κουρμπέλη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κουρμπέλης EUROKINISSI SPORTS

Οι Διαμαντόπουλος και Αποστολόπουλος θα έχουν επαφές με ιταλικές ομάδες για να συζητήσουν τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη δεν ολοκληρώθηκε την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και πήρε αναβολή. Ασφαλώς, το ιδανικό θα ήταν ο αρχηγός να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αφού είναι ένας από τους λίγους ποιοτικούς παίκτες που έχουν μείνει στο ρόστερ.

Ωστόσο, η ΠΑΕ έχει ανάγκη για χρήματα και ο Κουρμπέλης αποτελεί το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο. Κάτι που σημαίνει πως η διοίκηση θα προσπαθήσει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή στο προσεχές χρονικό διάστημα, για να αποκομίσει έσοδα και να διασφαλίσει την αποφυγή της χρεοκοπίας.

Προκειμένου να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του Κουρμπέλη, αναμένεται να μεταβούν την Τετάρτη (7/2) στην Ιταλία ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Αντώνης Αποστολόπουλος και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο άνδρες θα έχουν συζητήσεις με στελέχη της Σαμπντόρια, καθώς και άλλων ιταλικών ομάδων που έχουν ενδιαφερθεί για τον Κουρμπέλη. Φυσικά, είναι δύσκολο να προκύψουν απτά αποτελέσματα, αλλά θα γίνει μία σημαντική προεργασία...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ