ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ζήτησε βελτίωση ο Δώνης

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Δώνης μετά από τη λήξη του αγώνα με την Λαμία, τόνισε στους παίκτες την ανάγκη βελτίωσης της απόδοσης στα ερχόμενα παιχνίδια, ενώ σήμερα οι παίκτες ενημερώθηκαν από την διοίκηση για την καταβολή όλου του ποσού της δόσης Οκτωβρίου.

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη 2-0 επί της Λαμίας μπήκε για πρώτη φορά φέτος στην πεντάδα και αυτό είναι το καλό νέο. Το κακό νέο είναι ότι η ομάδα είχε πολύ κακή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που επισήμανε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ο Ελληνας τεχνικός, όμως, μίλησε στα αποδυτήρια στους παίκτες μετά από το τέλος του αγώνα και στάθηκε στην κακή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου: " Είναι σημαντικό ότι νικήσαμε, αλλά από την άλλη θα πρέπει να μας προβληματίσει η εικόνα μας και κυρίως η απόδοση στο πρώτο ημίχρονο. Ηταν το χειρότερο ημίχρονο και θα πρέπει να το ξεχάσουμε και να βρούμε τον τρόπο να παίζουμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια".

ΕΙΧΕ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ

Στη σημερινή πρωινή προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν με την Λαμία έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Δημήτρης Κολοβός πιθανότατα θα μπει από αύριο στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Δώνης δεν είπε κάτι σήμερα στους παίκτες, αλλά είχε συζήτηση με δύο-τρεις παίκτες (όπως κάνει συχνά) με στόχο να βελτιωθεί η απόδοσή τους στα επόμενα ματς. Η προπόνηση καθυστέρησε να αρχίσει, διότι πριν από την έναρξη η διοίκηση ενημέρωσε τους παίκτες ,για την εξόφληση της δόσης Οκτωβρίου, ένα μέρος της οποίας έχουν πάρει οι παίκτες από το τέλος Νοεμβρίου.

Όπως ειπώθηκε στους παίκτες η εξόφληση των μικρών συμβολαίων θα γίνει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, ενώ τα πιο μεγάλα συμβόλαια θα πληρωθούν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ