ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ζαχίντ και Νούνες στο προσκήνιο

Real Madrid's Marcelo, right, and APOEL Nicosia's Ghayas Zahid battle for the ball during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Marcelo, right, and APOEL Nicosia's Ghayas Zahid battle for the ball during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει τις εξελίξεις στις συζητήσεις του Γκάιας Ζαχίντ με τον ΑΠΟΕΛ και ψάχνει κάτι καλύτερο από τον κλεισμένο Ζοάο Νούνες για τον Παναθηναϊκό.

Το ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα στο Όστερμπεκ μετατοπίζει το κέντρο των αποφάσεων από την Αθήνα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα μείνει κάποιες μέρες στην Ολλανδία και θα παρακολουθήσει τα επόμενα φιλικά παιχνίδια.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως τα μεταγραφικά του Τριφυλλιού θα ατονήσουν. Ο Νταμπίζας έχει ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του Γκάιας Ζαχίντ, περιμένοντας τα νεότερα από τις συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ. Η υπόθεση είναι αρκετά περίπλοκη μέχρι τώρα, αφού τη μία στιγμή δείχνει να τελειώνει θετικά και την επόμενη να μπερδεύεται.

Αυτός είναι ο λόγος που από τον Παναθηναϊκό τηρούν χαμηλούς τόνους και δεν επιβεβαίωναν τις πληροφορίες που διαδόθηκαν την Πέμπτη (18/7) και έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία. Ταυτόχρονα, από το περιβάλλον του Ζαχίντ επιμένουν ότι ο δανεισμός δεν θα χαλάσει και είναι θέμα χρόνου να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες.

Πρακτικά, το εμπόδιο είναι ένα: ο συμβιβασμός μεταξύ της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ και του Ζαχίντ. Η κυπριακή ομάδα προσπαθεί να εξοικονομήσει λεφτά και ο ποδοσφαιριστής να κερδίσει ότι μπορεί. Οπότε, παρατηρείται μία διάσταση απόψεων που άλλοτε κλείνει και άλλοτε ανοίγει...

Στο μεταξύ, η πορτογαλική ιστοσελίδα "Maisfutebol" επικαλούμενοι πρόσωπα προσκείμενα στον Ζοάο Νούνες, τονίζει ότι ο ποδοσφαιριστής διεξάγει συνομιλίες με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά ακόμα δεν έχει καταλήξει. Ο 23χρονος στόπερ έχει τους ενδοιασμούς του για την Ελλάδα και αναζητεί πρόταση από πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Βέβαια, αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Νταμπίζας έχειstand-byτον Νούνες, αλλά δεν έχει ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία τους. Ο Νταμπίζας τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις, έχοντας κατά νου ότι υπάρχουν παίκτες με καλύτερα χαρακτηριστικά. Από την πλευρά του, ο Νούνες δεν σκοπεύει να περιμένει εσαεί και έστειλε... το μήνυμα του μέσω των γνωστών του στην Πορτογαλία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ