ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Φακούντο Σάντσες

Pepe of Brazil's Gremio, right, goes for the ball with Facundo Sanchez Argentina's Estudiantes during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Aug. 7, 2018. (AP Photo/Gustavo Garello)
Pepe of Brazil's Gremio, right, goes for the ball with Facundo Sanchez Argentina's Estudiantes during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Aug. 7, 2018. (AP Photo/Gustavo Garello) AP

Ο 30χρονος δεξιός μπακ, Φακούντο Σάντσες, υπέγραψε για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αργεντινή. "Πετάει" για Ελλάδα ο ακραίος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Εστουντιάντες.

Δεδομένη θεωρούν στην Αργεντινή τη μεταγραφή του Φακούντο Σάντσες στον Παναθηναϊκό, για την οποία δαβάσατε στο Sport24.gr από τα ξημερώματα. Ο 30χρονος δεξιός μπακ, που έμεινε ελεύθερος από την Εστουντιάντες, υπέγραψε για δύο χρόνια και τις επόμενες μέρες ταξιδεύει στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Ο Σάντσες γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1990 στη Σενόν Περέιρα και προέρχεται από τις ακαδημίες της Κολόν. Το 2011 πήγε στην Ντεφένσα ι Χουστίσια.

Το 2013 τον απέκτησε η Τίγρε και το 2016 υπέγραψε στην Εστουδιάντες. Στην ομάδα της Λα Πλάτα ανήκε μέχρι πρότινος, αλλά έμεινε ελεύθερος.

Τον παίκτη ήθελε τόσο η Κολόν Σάντα Φε, όσο και η βραζιλιάνικη Φλουμινένσε και η τουρκική Χατάισπορ. Οι πράσινοι ωστόσο, κινήθηκαν πιο έγκαιρα και βρίσκονται μια ανάσα από την υπογραφή διετούς συμβολαίου.

Την περασμένη σεζόν πέτυχε 1 γκολ σε 20 εμφανίσεις με την "πίντσα" στη Super Liga της Αργεντινής. Δείτε video με τις καλύτερες στιγμές του:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ