ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον Γκάιας Ζαχίντ

Real Madrid's Marcelo, right, and APOEL Nicosia's Ghayas Zahid battle for the ball during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Marcelo, right, and APOEL Nicosia's Ghayas Zahid battle for the ball during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Γιώργος Δώνης θέλει τη μεταγραφή του Γκάιας Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ, αλλά οι πιθανότητες είναι εναντίον της συμφωνίας. Στις εναλλακτικές λίστες οι Φετφατζίδης και Γιαννιώτας.

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γκάιας Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο να μετατραπεί σε μεταγραφή. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει μπει στη λίστα των υπό παραχώρηση αφού τα έχει "σπάσει" με τους ανθρώπους της κυπριακής ομάδας, αλλά δεν πρόκειται να φύγει χωρίς αντίτιμο. Ο ΑΠΟΕΛ τον είχε αγοράσει έναντι 500.000 ευρώ και θέλει να εξοικονομήσει το κόστος.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι γνωστή: δεν έχει να πληρώσει προκειμένου να αγοράσει έναν ποδοσφαιριστή. Το ίδιο ισχύει για τον Γκάιας Ζαχίντ. Παρότι ο Δώνης τον ξέρει από τη συνεργασία τους στον Κύπρο και έχει πολύ καλή άποψη για τα προσόντα του, δεν μπορεί να κάνει κάτι για να φέρει τον ποδοσφαιριστή στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ο Νταμπίζας θα περιμένει, όπως έχει λειτουργήσει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, με την προσδοκία να κλείσει τη συμφωνία με τους όρους του. Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ δεν δείχνει διατεθειμένος να παραχωρήσει με δανεισμό τον Γκάιας Ζαχίντ και ταυτόχρονα, να καταβάλλει ένα μέρος των αποδοχών του, που αγγίζουν τις 450.000 ευρώ ετησίως.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ

Όσο θα περνούν οι μέρες και ο Νταμπίζας δεν θα βρίσκει τον εξτρέμ που θέλει από το εξωτερικό, τόσο θα ανεβαίνει στη λίστα ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο ποδοσφαιριστής έχει ρίξει "γέφυρες" για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, διότι τον βλέπει ως μία ευκαιρία να επανακάμψει σε υψηλό επίπεδο. Βέβαια, υπάρχει η διαφορά στο οικονομικό, αλλά ο "Φέτφα" έχει γεμίσει τον τραπεζικό λογαριασμό του από τη θητεία του στη Μέση Ανατολή.

Φυσικά, ο Φετφατζίδης δεν ασχολείται μόνο με τον Παναθηναϊκό και εξετάζει όλες τις επιλογές του. Εφόσον στο ενδιάμεσο δεχτεί μία πρόταση που θα τον καλύπτει, τότε θα πει το "ναι" αμέσως. Ωστόσο, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός προτιμά να αποτελέσει κομμάτι ενός ανταγωνιστικού πρότζεκτ και εκτιμά ότι θα ωφεληθεί από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Δώνη.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι το "new entry" στα κιτάπια του Νταμπίζα. Καταρχάς, για να τεθεί το ζήτημα σε ρεαλιστική βάση ο 26χρονος εξτρέμ πρέπει να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. Τα "κιτρινόμαυρα" ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι ο Γιαννιώτας θα αποδεσμευτεί σύντομα, αλλά ακόμα δεν έχει συμβεί. Ωστόσο, φαίνεται πως ο Νταμπίζας και ο Δώνης έχουν συζητήσει για τον ποδοσφαιριστή και θεωρούν ότι μπορούν να βρουν κάτι καλύτερο, χωρίς να τον έχουν απορρίψει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ