ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χατζηθεοδωρίδη με Βόλο, απρόοπτο με Καμπετσή

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης στο ΠΑΣ - Παναναθηναϊκός για το Κύπελλο
Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με το Βόλο (01/03, 19:00), με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη να κρίνεται να ανέτοιμος και να μένει εκτός, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Αργύρη Καμπετσή.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με το Βόλο στο OAKA (01/03, 19:00). Θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησαν οι Εμάνουελ Ινσούα, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Γιασίν Αγιούμπ, Δημήτρης Κολοβός, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Αργύρη Καμπετσή όταν προς το τέλος της προπόνησης αισθάνθηκε ενόχληση στο ραπτικό μυ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη να κρίνεται ανέτοιμος και να μένει εκτός.

Αντίθετα, σε αυτή βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης.

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών οι Γκίας Ζαχίντ και Χρήστος Δώνης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ