ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς τέσσερις ξεκίνησε η προετοιμασία για ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης στην προπόνηση της Δευτέρας (4/3) δεν είχε στη διάθεση του τέσσερις ποδοσφαιριστές με τους πράσινους να ξεκινούν την προετοιμασίας τους ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (9/3) με την ΑΕΚ.

Η επόμενη της ήττας από τον ΠΑΟΚ βρήκε τους πράσινους στο "Γ. Καλαφάτης" καθώς για τους τριφύλλι υπάρχει μπροστά το ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ και κάθε ματς από εδώ και στο εξής έχει ξεχωριστή σημασία για τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια του να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η προετοιμασία των πράσινων ξεκίνησε με τέσσερις απουσίες και τους ποδοσφαιριστές να γυμνάζονται όπως γίνεται συνήθως μετά από κάθε ματς σε δυο γκρουπ.

Συγκεκριμένα από την προπόνηση απουσίαζαν οι τραυματίες Κουλιμπαλί και Μουνιέ αλλά και οι Σέχου, Εμμανουηλίδης. Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές την Δευτέρα το πρωί ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Νέων που βρίσκεται στην Κύπρο για δυο φιλικά παιχνίδια ενόψει της προετοιμασίας της για την Elite Round.

Η επιστροφή τους στις προπονήσεις μάλιστα θα γίνει την Παρασκευή κάτι το οποίο σημαίνει πως δύσκολα θα συμπεριληφθούν από τον Γιώργο Δώνη στην αποστολή του αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρωινή προπόνηση είχαν σήμερα, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδι κατοχής μπάλας, τελειώματα, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ελεύθερο παιχνίδι. Κουλιμπαλί και Μουνιέ έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Απόντες ήταν οι διεθνείς με την Εθνική Νέων Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Χρήστος Σέχου".

Την Τρίτη οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έχουν ρεπό και θα επανέλθουν και πάλι στις προπονήσεις την Τετάρτη δουλεύοντας σε φουλ ρυθμούς ενόψει ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ