ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ, Εμμανουηλίδη, Χουάνκαρ στην Τρίπολη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (13/9) με τον Αστέρα με τον Ντάνι Πογιάτος να μην έχει στη διάθεση του τον τραυματία Σένκεφελντ, να βλέπει τον Εμμανουηλίδη να παθαίνει διάστρεμμα ενώ άφησε εκτός τον Χουάνκαρ καθώς δεν είχε βγει το δελτίο του.

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης υπέστη διάστρεμμα και έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή.

Εκτός είναι επίσης και ο Σένκεφελντ που δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε το Σάββατο ενώ ο Πογιάτος δεν πήρε τον Χουάνκαρ στην αποστολή καθώς δεν είχε βγει το δελτίο του με την ομοσπονδία της Ισπανίας να μην κάνει τις απαραίτητες ενέργειες γρήγορα.

Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι μικροί που έμειναν στην ομάδα και συγκεκριμένα οι Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Καραγιάννης και ο Αθανασακόπουλος ο οποίος αγωνίστηκε με Κ19 το απόγευμα του Σαββάτου στην Τρίπολη και παρέμεινε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας ώστε ο Ισπανός να έχει μια λύση παραπάνω. Ο τελευταίος πήρε τη θέση του Εμμανουηλίδη που όπως είπαμε αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή από την 20άδα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστογέωργο, Βέλεθ, Σάντσες, Μαυρομμάτη, Καραγιάννη, Πούγγουρα, Ζαγαρίτη, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Σερπέζη, Κουρμπέλη, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Τζαβίδα, Μακέντα, Καρλίτος.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σένκεφελντ, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης αλλά και ο Χουάνκαρ. Όπως επίσης και οι Θεοχάρης, Καμπετσής που δεν υπολογίζονται.

Όσο για το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης και θεραπεία ο Σένκεφελντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ