ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα και με κόσμο η προπόνηση στα Γιάννινα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Donis, proponisi, panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα με μια προπόνηση στα Ιωάννινα υπό το βλέμματα αρκετών φίλων του "τριφυλλιού". Καμία βάση το σενάριο με Εμσούβα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που είχε γίνει γνωστή από τη Δευτέρα το απόγευμα αναχώρησε την Τρίτη (7/1) το πρωί με προορισμό τα Ιωάννινα με τους πράσινους να προπονούνται την Τρίτη το απόγευμα και να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το καλό για το Γιώργο Δώνη ήταν πως η τελευταία προπόνηση κύλησε χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα με τον 50χρονο προπονητή να βλέπει όλους τους παίκτες του να βγάζουν το πρόγραμμα και μπορεί να κάνει ανεπηρέαστος τα πλάνα του.

Στη διάρκεια του προγράμματος μάλιστα ο Δώνης είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τους Κουρμπέλη και Δώνη ενώ την ίδια ώρα και ο Τσάβι Ρόκα που ταξίδεψε στα Γιάννινα τα είπε για λίγη ώρα με το Ζαχίντ. Ο Ισπανός βέβαια αρκετή ώρα πέρασε μιλώντας και στο τηλέφωνο για επικείμενες μεταγραφές των πράσινων. Ενώ φυσικά ο Ρόκα συζήτησε αρκετά και με το Γιώργο Δώνη πριν την έναρξη του προγράμματος.

Η προπόνηση των πράσινων στα Ιωάννινα ήταν ανοιχτή και αυτό έδωσε την ευκαιρία σε φίλους του τριφυλλιού να την παρακολουθήσουν και φυσικά να πάρουν αυτόγραφα από τα ινδάλματα τους και να βγουν φωτογραφίες με αυτούς.

ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΕΜΣΟΥΒΑ

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη το απόγευμα κυκλοφόρησε ένα σενάριο το οποίο δεν έχει καμία βάση με την πραγματικότητα. Συγκεκριμένα γράφτηκε πως το τριφύλλι θα πάρει τον 26χρονο διεθνή με την Τανζανία, Σιμόν Εμσούβα ως δανεικό από τη Μπενφίκα που αναμένεται να τον αγοράσει.

Μετά από δήλωση του εκπροσώπου του γράφτηκε στα μέσα της πατρίδας του: «Ο 26χρονος Τανζανός επιθετικός της Difaa El Jadida από το Μαρόκο, Σιμόν Εμσουβά, θα πάρει μεταγραφή στην Μπενφίκα. Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας θα τον παραχωρήσει δανεικό για έξι μήνες στον Παναθηναϊκό. Την πληροφορία αποκάλυψε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Γιόνας Τιμπορόχα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Τανζανίας, U FM 107,3».

Ένα σενάριο που όπως γράψαμε δεν έχει καμία βάση με την πραγματικότητα καθώς ποτέ η συγκεκριμένη περίπτωση δεν απασχόλησε το τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ