ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς νέο πρόβλημα κόντρα στον ΠΑΣ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Panathinaikos, panigiriko (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του Κυπέλλου την Τετάρτη (15/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα για τον Γιώργο Δώνη.

Πανέτοιμος για την ανατροπή και την πρόκριση στους οκτώ του Κυπέλλου είναι ο Παναθηναϊκός με τους πράσινους να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης (15/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το καλό για τον Δώνη ήταν πως στην προπόνηση της Τρίτης δεν αντιμετώπισε κάποιο νέο πρόβλημα και έτσι όσοι παίκτες ήταν από τη Δευτέρα στην αποστολή είναι στη διάθεση του.

Χαρακτηριστικά στην προπόνηση της Τρίτης οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κότσαρης, Αποστολάκης, Βαγιαννίδης, Νούνες και θεραπεία έκανε ο Σέχου.

Να θυμίσουμε πως στην αποστολή, που έχει καταλύσει από τη Δευτέρα βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Καμπετσής, Αλεξανδρόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ