ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπουζούκη - Κουρμπέλη εναντίον της Μπρέντα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπρέντα στο πέμπτο παιχνίδι της καλοκαιρινής προετοιμασίας, έχοντας εκτός τους Μπουζούκη, Κουρμπέλη.

Η δεκαπενθήμερη παραμονή του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία κλείνει με το αποψινό φιλικό (29/7, 21:00) με τη Μπρέντα (Β' κατηγορίας), το πέμπτο από την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Γιώργος Δώνης θα μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του και θα παρατάξει ανάμεικτα σχήματα, όπως στο σαββατιάτικο ματς με τη Φένλο.

Εναντίον της Μπρέντα δεν θα αγωνιστούν ο Κουρμπέλης που νιώθει ένα σφίξιμο στη γάμπα και ο Μπουζούκης που έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο. Αντίθετα, οι Μακέντα και Αποστολάκης είναι "ΟΚ" και έχουν τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Ο Γιοάν Μολό είναι ανέτοιμος ακόμα και θα αργήσει να παίξει.

Για την Μπρέντα το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι το 8ο στο στάδιο της προετοιμασίας, καθώς η ομάδα του Φαν Ντε Γκάαχ έχει δώσει ήδη εφτά φιλικά προετοιμασίας με απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ήττες.

Πιο συγκεκριμένα η Μπρέντα έχει επιβληθεί των Μαντέζ Μπόις (7-1), Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (3-0) και Κορτραϊκ (2-1). Αντίθετα την ήττα έχει γνωρίσει από τις Λόκερεν (1-0), Σπάρτα Ρότερνταμ (3-0), Βαλβααϊκ (2-0) και Βέστερλο (3-1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το γλέντι του Παναθηναϊκού στο Όστερμπεκ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ