ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κουρμπέλη κόντρα στον Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÉ×ÁËÇÓ ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇÓ / EUROKINISSI)
Κουρμπέλης, Μάνταλος EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο και έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Με μια σημαντική απουσία θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε το Σάββατο λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης τις προηγούμενες ημέρες λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο , όπου διαγνώστηκε φλεγμονή στα πρόσθια στοιχεία της άρθρωσης, η οποία επιβεβαιώθηκε με μαγνητική τομογραφία. Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί φυσικοθεραπευτική αγωγή και θα επαναξιολογείται καθημερινά

Ο αρχηγός είναι η πρώτη φορά φέτος που θα λείψει από αγώνα των πράσινων καθώς έως τώρα είχε το απόλυτο στις συμμετοχές. Μάλιστα από τη στιγμή που θα απουσιάσει ο Κουρμπέλης αυτό σημαίνει πως ο Δώνης πρέπει να βρει και ποιος θα τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα του τριφυλλιού.

Σε αντίθεση με τον Κουρμπέλη στη 18άδα που ανακοίνωσε ο Δώνης βρίσκεται ο Γιόχανσον που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είχε στοιχίσει την απουσία του από το ματς με τον ΟΦΗ ενώ κανονικά στην αποστολή μετέχει και ο Μαυρομάτης παρά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τους Κρητικούς. Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό στην 18άδα συμπεριλήφθηκε και ο Βέργος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη, Μαυρομάτη, Πούγγουρα, Στάικο, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Τζανδάρη, Κάτσε, Μακέντα, Βέργο, Καμπετσή.

Στην προπόνηση του Σαββάτου επανήλθε πλήρως και ο Μουνιέ ο οποίος όμως ακόμα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Άλτμαν, Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Σέχου, Παντελάκης, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Κουντουριώτης, Εμμανουηλίδης και Σιφναίος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ