ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κουρμπέλη, Αγιούμπ και Τζαβίδα στην Τούμπα

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με τον Γιώργο Δώνη να μην έχει στη διάθεση του τον Κουρμπέλη που έχει κάρτες και τους Αγιούμπ, Τζαβίδα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Τετάρτης (8/7) με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με μια πρωινή προπόνηση στο Γ. Καλαφάτης και εν συνεχεία ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την 20άδα των πράσινων που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δώνης είδε για άλλη μια φορά τα προβλήματα να του χτυπούν την πόρτα και για να συμπληρώσει 20άδα αναγκάστηκε να πάρει μαζί του τρεις γκολκίπερ.

Συγκεκριμένα και σε σχέση με τον Ολυμπιακό εκτός έμεινε ο Κουρμπέλης που συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τους ερυθρόλευκους αλλά και ο Τζαβίδας που λόγω μιας αλεργίας παρέμεινε κλινήρης χάνοντας τη χθεσινή προπόνηση και θα μείνει εκτός δύο-τρεις μέρες ακόμα.

Επίσης εκτός παρέμεινε ο Αγιούμπ που έχει ένα πρόβλημα στο πόδι. Αντίθετα στην αποστολή μετέχει για πρώτη φορά ο Κόναν.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Θεοχάρη, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιο, Χατζηθεοδωρίδη, Ζαγαρίτη, Ανουάρ, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Αλεξανδρόπουλο, Αθανασακόπουλο, Σερπέζη, Κολοβό, Μπεκ, Μακέντα, Περέα, Καμπετσή και Κόναν.

Πλην των προαναφερθέντων εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Κότσαρης, Πούγγουρας, Νάγκι.

Όσο για την προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νάγκι, Αγιούμπ, Βέλεθ, Εμμανουηλίδης, Μαυρομμάτης, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ