ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κολοβό κόντρα στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει την 20άδα από την οποία απουσιάζει το όνομα του Δημήτρη Κολοβού.

Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε να πάρει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές και η έκπληξη έγκειται στο γεγονός πως από την αποστολή απουσιάζει το όνομα του Δημήτρη Κολοβού.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεδοδωρίδη, Αποστολάκη, Μαυρομμάτη, Νούνες, Πούγγουρα, Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπεκ, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Μακέντα, Περέα, Καμπετσή.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Κολοβός, ο τραυματίας Κότσαρης και οι Θεοχάρης, Φάουστο, Μολό, Βέργος, Σέχου που είχε μια ίωση και ο Αλεξανδρόπουλος που μπήκε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών ενώ εκτός έμειναν και οι Χριστογέωργος, Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης που θα ενισχύσουν την Κ19 στο εξ αναβολής ντέρμπι που έχει την Κυριακή το μεσημέρι με αντίπαλο την ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ