ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Καρλίτος και Πούγγουρα κόντρα στον ΟΦΗ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός αποστολής για το φιλικό με τον ΟΦΗ (26/8, 21:00) έμειναν οι Καρλίτος και Αχιλλέας Πούγγουρας, για προληπτικούς λόγους. Μέσα οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Μπαρτ Σένκεφελντ.

Μετά την τριάρα επί της Μαρκό, ο Παναθηναϊκός δίνει το βράδυ της Τετάρτης 26 Αυγούστου στις 21:00 στο ΟΑΚΑ το δεύτερο φιλικό του τεστ για φέτος (θα μεταδοθεί ζωντανα από το Παναθηναϊκός TV). Οι πράσινοι προπονήθηκαν το πρωί στο Κορωπί, με τον Ντάνι Πογιάτος να ανακοινώνει εν συνεχεία την αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιώργου Σίμου.

Εκτός αυτής έμειναν οι Καρλίτος και Αχιλλέας Πούγγουρας (αμφότεροι για προληπτικούς λόγους), όπως επίσης οι Λούκας Βιγιαφιάνιες και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης (ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα το πρωί). Από την άλλη, ο Αργύρης Καμπετσής έκανε αποφόρτιση κι έμεινε επίσης εκτός αποστολής.

Eν αντιθέσει με ό,τι έγινε στο φιλικό με τη Μαρκό, μέσα είναι οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Μπαρτ Σένκεφελντ, την ώρα που ο Φραν Βέλεθ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, παρά το γεγονός πως το πρωί δεν προπονήθηκε λόγω φλεγμονής στον καμπτήρα του μεγάλου δαχτύλου στο πόδι του.

Εκτός αποστολής, όπως είναι λογικό, έμειναν επίσης οι Χουάν Χοσέ Περέα και Βαγγέλης Θεοχάρης, που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή εν όψει ΟΦΗ ο Ντάνι Πογιάτος: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σαμαράς, Ζαγαρίτης, Λαζαρίδης, Σένκεφελντ, Καραγιάννης, Μαυρομμάτης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Τζαβίδας, Εμμανουηλίδης, Μακέντα, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Αϊτόρ, Σαβιέρ, Βέλεθ.

Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης, το τριφύλλι κατέλυσε σε ξενοδοχείο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ