ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ινσούα κόντρα στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ινσούα εξαιτίας ενός πειθαρχικού παραπτώματος έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι της Κυριακής (21/6) με τον Ολυμπιακό. Πρόβλημα στα δύο άκρα για το τριφύλλι ενώ ο Κουρμπέλης είναι πανέτοιμος.

Χωρίς τον Ινσούα ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, σύμφωνα με ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ, θα παραταχθεί την Κυριακή (21/6) στο Φάληρο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός.

Ο Αργεντινός αν και προοριζόταν για να ξεκινήσει βασικός, σε ένα από τα τελευταία του ματς με την πράσινη φανέλα, τελικά στην προπόνηση τους Σαββάτου υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα με αποτέλεσμα ο Γιώργος Δώνης να τον αφήσει εκτός 20άδας. Συγκεκριμένα ο Ινσούα εκνευρισμένος μετά από μια παρατήρηση κλότσησε μια μπάλα η οποία χτύπησε ένα νεαρό συμπαίκτη του.

Χωρίς να σκεφτεί ο 50χρονος τεχνικός πως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και δη στην αμυντική του διάταξη και θα πρέπει να κάνει αλχημείες όχι μόνο για το ποιος θα καλύψει το δεξί άκρο αλλά και το αριστερό πλέον.

Αντίθετα κανονικά θα αγωνιστεί ο Κουρμπέλης που είναι έτοιμος και ίσως αλλάξει θέση και αγωνιστεί στα μετόπισθεν και όχι στο κέντρο. Ενώ στην αποστολή μετέχει και ο Ζαχίντ, στο τελευταίο του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Θεοχάρη, Ζαγαρίτη, Κολοβό, Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Σερπέζη, Μακέντα και Καμπετσή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ινσούα, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Περέα, Νάγκι, Μπεκ, Τζαβίδας, Νούνες, Χατζηγιανάκης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ