ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Αγιούμπ κόντρα στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (05/07, 21:30), από την οποία απουσιάζουν οι Γιασίν Αγιούμπ, Αχιλλέας Πούγγουρας, Νίκος Χριστογεώργος, ενώ επέστρεψε ο Ούφε Μπεκ.

Χωρίς τους Γιασίν Αγιούμπ, Αχιλλέα Πούγγουρα, Νίκο Χριστογεώργο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ο Μαροκινός μέσος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και τέθηκε εκτός αποστολής.

Παράλληλα, ο Γιώργος Δώνης προτίμησε να πάρει στην 20άδα για τον αυριανό αγώνα τους Διούδη - Ξενόπουλο, αφήνοντας εκτός τον Χριστογεώργο που άφησε καλές εντυπώσεις κόντρα στον Άρη. Από εκεί και πέρα, ο Ούφε Μπεκ επέστρεψε σε αποστολή των "πρασίνων" μετά από αρκετό καιρό, καθώς τις τελευταίες μέρες έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα εκγύμνασης του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Διαφορά 100.000 ευρώ το χρόνο με Σένκεφελντ
Διούδης: "Κακή βραδιά στο Καραϊσκάκης, να μπούμε για να νικήσουμε"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ