ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Αγιούμπ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Αγιούμπ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι των "πρασίνων" κόντρα στην Τρίπολη. Η λίστα συμπληρώνεται από 22 ποδοσφαιριστές, χωρίς το όνομα του Αγιούμπ.

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, για την αγώνα των "πρασίνων" απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (22/2. 19:30).

Στη διάθεση του Δώνη δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Σένκεφελντ, Γιόχανσον και Δώνης, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Ινσούα, Κολοβός και Κολοβέτσιος. Στη λίστα αυτή έρχεται να προστεθεί και το όνομά του Γιασίν Αγιούμπ, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τένοντα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Κουρμπέλης, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα είχε ενοχλήσεις στην γάμπα, ενώ ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κάλεσε και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή των "πρασίνων": Διούδης, Ξενόπουλος, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Νάγκι, Θεοχάρης, Ανουάρ, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Βαγιαννίδης, Καμπετσής

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ