ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χτύπησε ο Ζαχίντ

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γκάιας Ζαχίντ χτύπησε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (14/11), καθώς γλίστρησε σε μια φάση μόνος του. Σε μαγνητική ο Νορβηγός, πρώτη εκτίμηση για ζημιά στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Απρόοπτο είχε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (14/11) καθώς ο Γκάιας Ζαχίντ γλίστρησε μόνος σε μια φάση και αποχώρησε τραυματίας από αυτή.

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για ζημιά στον έσω πλάγιο και όχι κάτι χειρότερο, αν και όλοι τρόμαξαν , όταν τον είδαν να πέφτει κάτω και να πονάει. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έχει πάει να βγάλει μαγνητική και μέχρι το βράδυ θα έχει γίνει η ακριβής διάγνωση του τραυματισμού του. Ολοι στον Παναθηναϊκό εύχονται και ελπίζουν οι αρχικές εκτιμήσεις να είναι και σωστές και ο Ζαχίντ , που είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας να έχει πάθει την μικρότερη δυνατή ζημιά.

Ο Ζαχίντ έχει αγωνιστεί και στα δέκα ματς της Super League 1 με τη φανέλα των πράσινων, ενώ έχει πετύχει και τρία γκολ. Συγκεκριμένα έχει σκοράρει στη νίκη επί του Πανιωνίου, στην ήττα από την ΑΕΛ, ενώ σκόραρε και στην Τούμπα κατά την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ