ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χάνει για δύο ματς τον Κάτσε

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, δεν θα έχει τον Εργκούς Κάτσε στη διάθεσή του για τα παιχνίδια με Λεβαδειακό (3/2, 17:15) και ΠΑΣ Γιάννινα (9/2, 19:30), ενώ ο Εμάνουελ Ινσούα βρίσκεται στο όριο.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Παναιτωλικό και πήρε βαθμολογική "ανάσα", αλλά παράλληλα μετράει τις παράπλευρες απώλειες για τα επόμενα δύο εκτός έδρας παιχνίδια στη Λιβαδειά και στα Γιάννινα. Η πρώτη και η πιο σημαντική ακούει στο όνομα Εργκούς Κάτσε.

Ο Αλβανός αμυντικός χαφ είχε δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών στο ματς με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες. Πλέον, δεν θα αγωνιστεί ούτε κατά του Λεβαδειακού, εξαιτίας της αποβολής του στο Αγρίνιο.

Στη Λιβαδειά δεν θα ταξιδέψει ούτε ο Φάνης Μαυρομάτης, ο οποίος θα "ξεχρεώσει" στη Βοιωτία τις τέσσερις φορές που "κιτρινίστηκε". Ο 21χρονος στόπερ θα επανέρθει κανονικά για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα.

Ο... πυρετός των κίτρινων καρτών ταλαιπωρεί τον Γιώργο Δώνη επειδή κινδυνεύει να χάσει για δύο αγωνιστικές των Εμμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ βρίσκεται στο όριο με 6 κίτρινες και αν δεχτεί την επόμενη, θα φτάσει τις 7 και θα πρέπει να λείψει δύο φορές για να εκτίσει την ποινή του, ενώ σιγά-σιγά πλησιάζουν τα ντέρμπι...

Πάντως, ο άλλος πλάγιος μπακ του Παναθηναϊκού, ο Ματίας Γιόχανσον συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο Αγρίνιο και θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, με Λεβαδειακό εκτός, ΠΑΣ εκτός, Αστέρα εντός και Πανιώνιο εκτός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ