ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός VS Αναστασίου

Παναθηναϊκός VS Αναστασίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αναστασίου για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει, σε επίσημο ματς, ως προπονητής τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο Περιστέρι. Ποιο ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο των "πρασίνων", τι έγινε στο μοναδικό φιλικό, που έπαιξε κόντρα στο "τριφύλλι" και ποιοι συνδέουν τον Αναστασίου με το χθες και το σήμερα.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Στις 2 Νοεμβρίου 2015 ο Ελληνας τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με τους «πράσινους», μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό το καλοκαίρι από την Ευρώπη (Καμπάλα) και μία σειρά άσχημων αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα.

Από τότε μέχρι σήμερα ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει αντιμετωπίσει με άλλη ομάδα σε επίσημο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό. Από τότε μέχρι σήμερα, άλλαξαν πολλά.

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού έχουν αλλάξει όλοι οι παίκτες με εξαίρεση τον Χρήστο Δώνη, που έφυγε για ένα διάστημα έπαιξε δανεικός στον Ηρακλή και επέστρεψε.

ΕΧΑΣΕ 2-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Μόνο σε φιλικό παιχνίδι έχει αντιμετωπίσει ο Αναστασίου τον Παναθηναϊκό πριν δύο χρόνια. Ήταν στις 11/7/2017, όταν στο Τέχελεν της Ολλανδίας έκαναν προετοιμασία οι "πράσινοι" και στο δεύτερο φιλικό τους έπαιξαν με την Κόρτραϊκ του Γιάννη Αναστασίου. Τελικό σκορ 2-1 για τον Παναθηναϊκό με σκόρερς τους Αλτμαν και Μολίνς.

Προπονητής του Παναθηναϊκού τότε ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης και η ενδεκάδα του "τριφυλλιού" ήταν η εξής: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Ζέκα, Ρέις, Χατζηγιοβάνης, Λουντ, Άλτμαν, Μολίνς.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Ο Γιάννης Αναστασίου κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο του Παναθηναϊκού τη 1η Νοεμβρίου 2015, όταν οι "πράσινοι" στη Λεωφόρο ήρθαν 0-0 με την ΑΕΚ. Να και ποια ήταν η 11αδα τότε και οι αλλαγές του 50χρονου προπονητή: Στιλ, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Πράνιτς, Λαγός (37' Ατζαγκούν), Ζέκα, Λουντ (46' Κουτρουμπής), Νίνης (85' Καλτσάς), Καρέλης, Μπεργκ. Ούτε ένας από όσους χρησιμοποίησε τότε ο Αναστασίου δεν είναι σήμερα στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα μετά τη λήξη του αγώνα είχαν υπάρξει έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού και τους παίκτες των "πράσινων".

ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΒΟ

Πριν έρθει στον Ατρόμητο αυτό το καλοκαίρι ο Γιάννης Αναστασίου δούλεψε την περασμένη σεζόν στην Ομόνοια. Εκεί, που με δική του εισήγηση είχε αποκτηθεί ο Κολοβός. Την Κυριακή πιθανότατα ο Αναστασίου θα βρει αντιμέτωπο τον Δημήτρη Κολοβό, που το καλοκαίρι ήρθε από την Ομόνοια στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ