ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Βρέθηκε κοντά στο… όνειρο του ο Χατζηγιοβάνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σε διαδικτυακή συνέντευξη μίλησε για το όνειρο του να καθιερωθεί στην Εθνική Ανδρών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν απέχει από το πρώτο… βήμα και ήταν στις κλήσεις για τα φιλικά στην Αμερική προ κορονοϊού.

O Tάσος Χατζηγιοβάνης παραχώρησε μία διαδυκτιακή συνέντευξη στο Instagram και τη Σοφία Τουντούρη της ProSport, όπου μεταξύ άλλων στάθηκε στο όνειρο του που είναι η κλήση του στην Εθνική Ανδρών και εν συνεχεία η καθιέρωση του στο ομοσπονδιακό συγκρότημα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 23χρονος εξτρέμ του Παναθηναϊκού με την εξαιρετική φετινή σεζόν δεν απείχε πολύ από το να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα που ήταν η πρώτη κλήση στην Ανδρών. Και αυτό γιατί το όνομα του ήταν ανάμεσα σε αυτά που θα καλούσε ο Φαν Σιπ για τα φιλικά στην Αμερική προ κορονοϊού.

Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού είχε μπει εδώ και καιρό στο μπλοκάκι του Ολλανδού τεχνικού και των συνεργατών του και ο εξαιρετικός δεύτερος γύρος που έκανε θα του έδιναν την ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών. Το δεύτερο βήμα αυτό της καθιέρωσης για το οποίο μίλησε ο Χατζηγιοβάνης θα ήταν αποκλειστικά στο χέρι του με βάση την απόδοση του και τον ζήλο που θα έδειχνε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πλην του Χατζηγιοβάνη και το όνομα του Αχιλλέα Πούγγουρα ήταν ανάμεσα σε αυτά που θα καλούσε ο Ολλανδός προπονητής για τα δύο φιλικά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Αυτό δεν έγινε όμως και πλέον οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, που είναι από τους διακριθέντες τη φετινή σεζόν με το τριφύλλι, θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν και όταν επιστρέψει η κανονικότητα να διεκδικήσουν και πάλι μια θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θυμήθηκε το γκολ - τίτλο του Μακέντα με την Άστον Βίλα

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ