ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Βλέπει Χάβι Καστεγιάνο

Παναθηναϊκός: Βλέπει Χάβι Καστεγιάνο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος Ισπανός χαφ της Λας Πάλμας, Χάβι Καστεγιάνο προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και η περίπτωση του εξετάζεται από τον τεχνικό διευθυντή του "τριφυλλιού", Τσάβι Ρόκα.

Την περίπτωση του 32χρονου Ισπανού χαφ, Χάβι Καστεγιάνο εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο έμπειρος μέσος ανήκει στη Λας Πάλμας, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αλλά εξαιτίας των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού, αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Ο Καστεγιάνο προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και είναι ένας ποδοσφαιριστής που "τσεκάρεται" από τον τεχνικό διευθυντή των "πρασίνων", Τσάβι Ρόκα. Ο Ισπανός είναι εκ των αρχηγών της Λας Πάλμας, ενώ στην ομάδα αγωνίζεται κι ο δίδυμος αδερφός του, Ντάνι Καστεγιάνο ως αριστερός μπακ.

Την εφετινή σεζόν, πραγματοποίησε 21 συμμετοχές στη Segunda Division, ενώ συνολικά από το 2011 που ανήκει στην ισπανική ομάδα, έχει 226 συμμετοχές και πέντε ασίστ. Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Λας Πάλμας, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Μαγιόρκα, τη Λεονέσα, την Αλμπαθέτε και την Ρεάλ Ουνιόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Συμφωνία των παικτών για 20%, εν αναμονή της διοίκησης
Παναθηναϊκός: Ο Πούγγουρας μένει "πράσινος" ως το 2023
Παναθηναϊκός: Επαγγελματίας ο Χατζηγιαννάκης
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ