ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Βιντεοανάλυση από τον Δώνη στους "πράσινους"

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φάνης Μαυρομάτης δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (6/12), ενώ οι παίκτες του "τριφυλλιού" είδαν φάσεις το ματς με τον Άρη στο βίντεο.

Βιντεοθεραπεία σε δύο σκέλη έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (6/12). Αρχικά, ο Γιώργος Δώνης τους έδειξε φάσεις από την ισοπαλία 1-1 με τον Άρη και τους ανέλυσε τα λάθη και τις παραλείψεις. Έπειτα, το "τρένο" προέβαλε στιγμιότυπα από παιχνίδια του ΟΦΗ (9/12, 17:15), εξηγώντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του.

Κατόπιν, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βγήκαν στο γήπεδο του "Γεώργιος Καλαφάτης" για προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κυπέλλου με την Ιεράπετρα, έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις με μπάλα με ιδιαίτερη έμφαση στα τελειώματα.

Ο Φάνης Μαυρομάτης ήταν απών από την προπόνηση, επειδή έχει προσβληθεί από ίωση και έμεινε κλινήρης για να αναρρώσει. Ωστόσο, ο Δώνης τον περιμένει την Παρασκευή (7/12) και τον υπολογίζει για το ταξίδι στο Ηράκλειο. Επίσης, οι Κουλιμπαλί, Μουνιέ. Γιόχανσον, Ξενόπουλος, Σέχου έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ