ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Βίντεο-μάθημα από το "ντέρμπι αιωνίων" ενόψει Άρη

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης στον Παναθηναϊκό περιελάμβανε μόνο βίντεο-ανάλυση της παρουσίας των πράσινων στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μπορεί να έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης" με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και ενδιάμεσα να έχει μεσολαβήσει και η νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του στην προπόνηση της Πέμπτης να δείξουν βίντεο από το "αιώνιο ντέρμπι".

Κάτι που δεν είχε γίνει έως τώρα αφού την επόμενη κιόλας του αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν σκορπίσει με τις εθνικές ομάδες και δεν θα υπήρχε λόγος να γίνει ανάλυση του ματς με τον Ολυμπιακό για όσους βρίσκονταν στο "Γ. Καλαφάτης".

Με την επιστροφή από τις εθνικές ομάδες οι μέρες που απέμεναν μέχρι το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν ελάχιστες και δεν υπήρχε χρόνος για κάτι άλλο πλην της αναμέτρησης με την ομάδα της Ριζούπολης.

Οπότε ο Δώνης στην προπόνηση της Πέμπτης έδειξε βίντεο στους παίκτες του από το ματς με τον Ολυμπιακό και τους μίλησε για τα κακώς κείμενα αλλά και για το τι τον άφησε ικανοποιημένο. Το πρόγραμμα της Πέμπτης μάλιστα περιελάμβανε μόνο βίντεο και καθόλου προπόνηση.

Οι μόνοι που έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ήταν οι Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Σέχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ