ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Βίντεο και ανάλυση των λαθών με τον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την ΑΕΚ συνεχίστηκε με χαλαρή προπόνηση και video, με τον Γιώργο Δώνη να μην αποκαλύπτει τις αλλαγές που ετοιμάζει σε σχέση με το ματς στην Τούμπα.

Με χαλαρή προπόνηση και με βίντεο πέρασαν το απόγευμα της Τετάρτης (31/10) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Η προετοιμασία για το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ συνεχίστηκε, ωστόσο ακόμα ο Γιώργος Δώνης δεν έχει αποκαλύψει ποιες αλλαγές σχεδιάζει στην τακτική και στην ενδεκάδα.

Πριν την έναρξη του προγράμματος, ο Δώνης και οι συνεργάτες του έδειξαν στην ομάδα στιγμιότυπα από το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και επισήμαναν τα λάθη και τις δυσλειτουργίες. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή, το προπονητικό επιτελείο θα αναλύσει και τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Κατόπιν, οι παίκτες προπονήθηκαν σε χαμηλή ένταση, με αερόβιες ασκήσεις. Αυτό αποσκοπούσε στην αποφόρτιση τους από την κούραση και δεν ακούμπησαν καθόλου μπάλα. Άλλωστε, ανάμεσα στην Τούμπα και στο αθηναϊκό ντέρμπι μεσολαβούν μόλις πέντε ημέρες και ο Δώνης δεν θα επιβαρύνει τους ποδοσφαιριστές.

Ο Άλτμαν και ο Κουντουριώτης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα τους και δεν υπολογίζονται για το ματς με την ΑΕΚ. Πάντως, ο Κουντουριώτης αναμένεται την Πέμπτη να ενσωματωθεί με την ομάδα. Η προπόνηση εκείνης της ημέρας έχει προγραμματιστεί για τις 17:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ