ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν τα εισιτήρια διαρκείας

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISI

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα επιλέξουν το ίδιο timing για τα διαρκείας, ώστε να αναδείξουν το συμβολικό μήνυμα της ενίσχυσης του Ερασιτέχνη.

Μόλις τελειώσει η σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ, η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ανακοινώσουν στο ίδιο timing την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας τους. Αυτό θα συμβεί λόγω της κοινής προσπάθειας τους για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Οργανωτικά, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν προετοιμάσει τα πάντα και απομένουν οι ανακοινώσεις. Ωστόσο, για να αναδείξουν ακόμα περισσότερο την πρωτοβουλία τους για την οικονομική στήριξη των ερασιτεχνικών τμημάτων, οι διοικήσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ θα θέσουν ταυτόχρονα στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ και η ΚΑΕ έχουν συμφωνήσει πως οποιοσδήποτε επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας, θα εγγράφεται υποχρεωτικά ως μέλος του Ερασιτέχνη. Αυτό μεταφράζεται σε επιβάρυνση 50 ευρώ ανά κάρτα, ανεξάρτητα με την τιμολογιακή κατηγορία, από τα πιο φτηνά έως τα πιο ακριβά.

Λογικά, στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες. Η φιλοδοξία των ιθυνόντων του Ερασιτέχνη είναι να συγκεντρώσουν ένα ποσό άνω των 500.000 ευρώ μέσω των υποχρεωτικών εγγραφών που θα προκύψουν από τις πωλήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Επίσης, σύντομα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για την κάρτα φιλάθλου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Nέο κλειστό μπάσκετ στον Βοτανικό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ