ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Βάζει χρήματα ο Αλαφούζος, πληρώνει η ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Βάζει χρήματα ο Αλαφούζος, πληρώνει η ΠΑΕ
Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει να καλύπτει τις υποχρεώσεις της, ενώ οι παίκτες θα εξοφληθούν σύντομα τη δόση του Οκτωβρίου, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος βάζει χρήματα την Παρασκευή (2/11).

Η δεύτερη οικονομική "ένεση" αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (2/11) στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Αλαφούζο. Η ενημέρωση που έχει το λογιστήριο είναι ότι θα πάρει λεφτά από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, προκειμένου να συνεχίσει τις πληρωμές που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για κεφάλαια του ίδιου του Αλαφούζου, όπως προβλέπεται στη συμφωνία του με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Το 1.000.000 ευρώ που έδωσε ο Ταϊλανδός την προηγούμενη εβδομάδα εξαντλήθηκε σε χρόνο dt, αφού είχαν συσσωρευθεί τα έξοδα.

Ο Αλαφούζος θα ενισχύσει τμηματικά την ΠΑΕ, καταβάλλοντας χρήματα σε άλλες δύο δόσεις. Συνολικά, θα βάλει στο ταμείο της εταιρίας περισσότερο από 1.500.000 ευρώ για να κλείσουν οι εκκρεμότητες του Οκτωβρίου.

Από εκεί και πέρα, οι υπάλληλοι θα πληρωθούν έναν μισθό εντός , ενώ έχει αρχίσει η εξόφληση της δόσης Οκτωβρίου στους παίκτες. Δεν θα εξοφληθούν όλοι την ίδια μέρα, αφού το συμβόλαιο του καθενός αναφέρει ξεχωριστές ημερομηνίες, ωστόσο, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί έως τις 20 Νοεμβρίου.

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι ενήμερος για τις εξελίξεις, μετά από επικοινωνία που είχε την προηγούμενη Παρασκευή με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργο Στάμο. Με τη σειρά του, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μετέφερε στους παίκτες τα καθέκαστα, ώστε να γνωρίζουν πότε θα πληρωθούν.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ