ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Βάλε ένα γκολ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοράρει ως τώρα σε κανονική ροή αγώνα παρά μόνο με πέναλτι και μαζί με την Γκεζντέμπε από την Τουρκία είναι οι μοναδικές ομάδες σε δέκα πρωταθλήματα της Ευρώπης με αυτή την αρνητική επίδοση.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έδειξε αντίδραση στο αιώνιο ντέρμπι και να ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό αλλά και πάλι το τριφύλλι σκόραρε μέσω εκτέλεσης πέναλτι και συμπλήρωσε ένα ακόμη ενενηντάλεπτο, το τέταρτο, χωρίς γκολ σε κανονική ροή αγώνα.

Συγκεκριμένα έως τώρα, σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, οι πράσινοι έχουν πετύχει τρία τέρματα αλλά και τα τρία από την άσπρη βούλα, δυο ο Μακέντα και ένα ο Μολό.

Κάτι που αποτελεί αρνητικό επίδοση στη Super League 1 και με βάση τα στατιστικά που συλλέξαμε από δέκα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός και η Γκεζντέμπε από την Τουρκία είναι οι μοναδικές ομάδες που στα έως τώρα παιχνίδια που έχουν σκοράρει μόνο με πέναλτι.

Μάλιστα για τους Τούρκους του Ναπολεόνι η επίδοση είναι ακόμη χειρότερη καθώς έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ με πέναλτι ενώ έχουν και ένα ενενηντάλεπτο περισσότερο από τον Παναθηναϊκό.

Ας δούμε αναλυτικά. Σε σύνολο 182 ομάδων από τα πρωταθλήματα της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Ελλάδας ναι μεν υπάρχουν ομάδες που έχουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων με τον Παναθηναϊκό αλλά όλες έχουν σκοράρει σε κανονική ροή αγώνα.

Όπως επίσης υπάρχουν και κάποιες που έχουν λιγότερα τέρματα, έχοντας τα ίδια ή περισσότερα ματς στα πόδια τους όπως για παράδειγμα η Ουντινέζε, η Μίλαν, η Σαμπντόρια, η Εσπανιόλ, η Θέλτα, η Αλαβές, Ντιζόν έχουν βρει δίχτυα στη διάρκεια μιας αναμέτρησης και όχι μόνο από εκτέλεση πέναλτι.

Ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με τον Ολυμπιακό ρωτήθηκε για αυτή την αρνητική επίδοση και αναφέρθηκε εκτενώς στο συγκεκριμένο θέμα που είναι το μαύρο κουτί στον φετινό Παναθηναϊκό έως τώρα.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΚΟΛ
Αγγλία Γουότφορντ 6 4
Αγγλία Νιουκάστλ 6 4
Αγγλία Κρίσταλ Πάλας 6 4
Γερμανία Κολωνία 5 4
Γερμανία Χόφενχαιμ 5 4
Ιταλία Βερόνα 5 3
Ιταλία Λέτσε 4 3
Ιταλία Ουντινέζε 5 2
Ιταλία Σαμπντόρια 4 2
Ιταλία Μίλαν 4 2
Ισπανία Εσπανιόλ 5 3
Ισπανία Θέλτα 5 3
Ισπανία Αλαβές 5 2
Ισπανία Λεγκανές 5 2
Γαλλία Ρεμς 6 4
Γαλλία Ντιζόν 6 2
Ολλανδία Γκρόνιγκεν 6 6
Τουρκία Ανγκαρακουτσού 5 3
Τουρκία Γκεζντέμπε 5 1 (π)
Ρωσία Ρούμπιν Καζάν 10 6
Πορτογαλία Ζιλ Βιθέντε 6 3
Πορτογαλία Σάντα Κλάρα 6 3
Πορτογαλία Μπελενένσες 6 3
Πορτογαλία Σετούμπαλ 6 1
Ελλάδα Παναιτωλικός 4 3
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ