ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Tσεκάρισμα για όλους μέχρι το φινάλε

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης θα συνεχίσουν την αξιολόγηση των παικτών στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό.

Η πραγματικότητα είναι σκληρή για τον Παναθηναϊκό από εδώ και πέρα: δεν θα διεκδικήσει άλλο την είσοδο του στην πεντάδα, αλλά θα προσπαθήσει να αποφύγει τους κινδύνους από τις χαμηλότερες ζώνες της βαθμολογίας. Αναγκαστικά, ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να αποδεχτούν αυτό που συμβαίνει, αφού δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά.

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, το Σάββατο 30 Μαρτίου. Το ματς είναι σημαντικό, αφού ανεξαρτήτως των ποινών για τα επεισόδια στο ντέρμπι, το "διπλό" θα βάλει τέλος στις χειρότερες σκέψεις μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εφόσον ο Παναθηναϊκός εξασφαλίσει σύντομα ότι δεν θα κινδυνεύσει, ο Γιώργος Δώνης θα αποκτήσει τη δυνατότητα να μοιράσει το χρόνο στους πιο νεαρούς του ρόστερ. Παίκτες όπως οι Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Αρμενάκας, Βέργος και Χατζηθεοδωρίδης περιμένουν τις ευκαιρίες, τους αφού στο δεύτερο γύρο οι συμμετοχές τους έχουν περιοριστεί.

Επιπλέον, ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας θα κάνουν την τελική αξιολόγηση εν όψει του καλοκαιριού. Ο δεύτερος κύκλος των ντέρμπι ολοκληρώθηκε, κάτι που σημαίνει πως ο τεχνικός διευθυντής και προπονητής του Παναθηναϊκού έχουν βγάλει τα περισσότερα συμπεράσματα.

Κάθε παίκτης έχει το πρόσημο του στη σεζόν και η αλήθεια είναι πως όπου έχει μπει το πλην, είναι δύσκολο να μεταβληθεί. Ωστόσο, ο Νταμπίζας και ο Δώνης θα συνεχίσουν το τσεκάρισμα στα παιχνίδια που απομένουν και θα αποφασίσουν κατά περίπτωση, μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Έστω και αν τα υπολόγιζαν αλλιώς μέχρι πριν λίγο καιρό...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Κατέθεσε ένσταση για αντικανονική διακοπή
Παναθηναϊκός: Αντιμέτωπο με -6 το Τριφύλλι
Παναθηναϊκός: Η γραμμή στήριξης για την ένσταση
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ