ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Τσεκάρει" και τον Ρούμπεν Μασέδο

Παναθηναϊκός: "Τσεκάρει" και τον Ρούμπεν Μασέδο

O 24χρόνος Πορτογάλος εξτρέμ Ρούμπεν Μασέδο είναι ένας από τους υποψήφιους εξτρέμ που τσεκάρει ο Τσάβι Ρόκα για τη δεύτερη ενίσχυση στα πλευρά του Παναθηναϊκού. (VIDEOS)

Το μπλοκάκι του Τσάβι Ρόκα, με τους υποψήφιους εξτρέμ για τη δεύτερη (μετά τον Αϊτόρ) κίνηση "ενίσχυσης" στα άκρα της επίθεσης του Παναθηναϊκού, είναι ίσως πιο "γεμάτο" από κάθε άλλη θέση και ανάμεσα τους βρίσκεται και ο 24χρόνος Πορτογάλος, Ρούμπεν Μασέδο.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού" έχει σταχυολογήσει πολλές περιπτώσεις τόσο πιο "έμπειρων" και "ψημένων"ηλικιακά εξτρέμ (όπως π.χ. ο Λικά της Μπελενένσες), όσο και πιο νεαρών, ωστόσο επί του παρόντος φέρεται να έχει δώσει προβάδισμα σε κάποιους άλλους παίκτες.

Ένα από τα ονόματα που φέρεται να έχει στις πρώτες θέσεις της λίστας του ο 46χρονος τεχνικός διευθυντής, είναι αυτό του 24χρονου Πορτογάλου Ρούμπεν Μασέδο, ο οποίος ανήκει στην Ντεσπορτίβο Αβές κι αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό "φτερό" της επίθεσης, αν και είναι δεξιοπόδαρος. Ο Μασέδο ξεκίνησε την πορεία του στο ποδόσφαιρο από την Ακαδημία της Πόρτο, αν και δεν μπόρεσε να βρει ποτέ το... δρόμο ως την πρώτη ομάδα των "δράκων", παρότι είχε πάρα πολύ καλή παρουσία στα τμήματα υποδομής και κατέκτησε με τον πορτογαλικό σύλλογο τοYouthLeagueτο 2016.

Πήγε ως δανεικόςστην Βαρζίμ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2017-2018, ακολούθησε ακόμη ένας δανεισμός στην Τσάβες το 2019, ενώ το περασμένο καλοκαίρι η Πόρτο τον παραχώρησε με ελεύθερη μεταγραφή στην Αβές. Στην εφετινή χρονιά, μετράει 21 αγώνες στη "LIGA NOS", με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ, ωστόσο τα προηγούμενα χρόνια είχε πολύ καλούς αριθμούς, παίζοντας ως αριστερόςwinger.

Εχει συμβόλαιο έως το 2022 με την Αβές, όμως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Πορτογαλία, υπάρχει φόρμουλα βάσει της οποίας μπορεί να αποκτηθεί με ελάχιστο κόστος. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως ο Ρόκα παρακολουθεί τον Μασέδο εδώ και καιρό και φέρεται να είναι μέσα στις πρώτες επιλογές του για τον εξτρέμ που θα πλαισιώσει τον Αϊτόρ, τον Χατζηγιοβάνη, τον Εμμανουηλίδη στα "φτερά" της επίθεσης του "τριφυλλιού" της περιόδου 2020/21.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΜΠΕΝ ΜΑΣΕΔΟ:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ