Παναθηναϊκός: Τσέκαραν περισσότερα από 50 παιδιά από τις σχολές ποδοσφαίρου

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκαν το Σάββατο περισσότερα από 50 παιδιά από τις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού σε Αθήνα και Επαρχία για να περάσουν από αξιολόγηση από τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Σαββατοκύριακο αξιολόγησης ταλέντων στον Παναθηναϊκό με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να τσεκάρουν περισσότερα από 50 παιδιά ηλικίας 11 έως 13 ετών από τις σχολές ποδοσφαίρου των πράσινων σε Αθήνα και επαρχία.

Η πρώτη μέρα προπόνησης έγινε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και την Κυριακή θα ακολουθήσει μια ακόμη μέρα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ των πράσινων.

Τα παιδιά που βρέθηκαν στη δοκιμή προπονήθηκαν στο βασικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου της Παιανίας και από πλευράς Παναθηναϊκού τους παίκτες τσέκαραν ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Τάκης Φύσσας, αλλά και οι προπονητές και σκάουτ του τριφυλλιού.

Εκεί ήταν οι Ταράσης, Μακρής, Φαμέλης, Ντρένοβα, Μαυρουδής, Μερεμέτης, Βλαχογιάνης, Μπαϊράμης, Ρόμπσον και Θανόπουλος ενώ από πλευράς των σχολών ήταν εκεί ο υπεύθυνος, Γιώργος Ζαχαρόπουλος ενώ κατά τη διάρκεια των προπονήσεων πέρασε και ο διευθύνων σύμβουλος του δικτύου Βασίλης Κωνσταντίνου.

Επίσης εκεί ήταν και ο Δανός αρχιπροπονητής, Γέσπερ Φρέντμπεργκ ο οποίος έχει μπει αρκετά δυνατά στο κομμάτι που έχει αναλάβει στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει προσληφθεί και επίσημα από το τριφύλλι.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS