ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τρελό σενάριο με Τενερίφη και Μολό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ισπανός δημοσιογράφος υποστήριξε στο Twitter ότι η Τενερίφη έχει στη λίστα της τον Γιάνο Μολό για τα άκρα της επίθεσης, παρότι ο Γάλλος εντάχτηκε στον Παναθηναϊκό μόλις πριν λίγο καιρό!

Δεν πρόλαβε να έρθει στον Παναθηναϊκό ο Γιοάν Μολό και θα φύγει... Μάλλον αυτό πιστεύει ο Ισπανός δημοσιογράφος Μανού Ντασβάνι, ο οποίος "τιτίβισε" μία περίεργη πληροφορία στο προφίλ που διατηρεί στο Twitter το βράδυ της Κυριακής (25/8).

Σύμφωνα με το tweet του Ισπανού δημοσιογράφου, η Τενερίφη έχει στη λίστα της τον Μολό, αφού χρειάζεται ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Ο Ντασβάνι δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι ο Γάλλος είναι μία από τις επιλογές.

Ο Ντασβάνι γράφει ότι ο Μολό ανήκει στον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως να διευκρινίζει ότι αποκτήθηκε μόλις τον προηγούμενο Ιούλιο! Διότι θα ήταν οξύμωρο ο Νίκος Νταμπίζας να παραχωρήσει έναν ποδοσφαιριστή, με τον οποίο συζητούσε τέσσερις εβδομάδες προτού καταλήξει σε συμφωνία.

Προφανώς, ο Ισπανός δημοσιογράφος δεν... ξύπνησε και ονειρεύτηκε το όνομα του Μολό, επομένως κάτι άλλο συμβαίνει με τους ανθρώπους της Τενερίφης. Πάντως, μοιάζει απίθανο να μετακομίσει ο 30χρονος στράικερ από την Αθήνα στα Κανάρια Νησιά τόσο σύντομα...

Αναλυτική η ανάρτηση του Ισπανού δημοσιογράφου στο Twitter:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ