ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τρεις ολλανδικές ομάδες στη μάχη για Ελία

Feyenoord's Eljero Elia, right, and Fenerbahce's Sener Ozbayrakli vie for the ball during the Group A Europa League soccer match between Feyenoord and Fenerbahce at De Kuip stadium in Rotterdam, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Peter Dejong)
Feyenoord's Eljero Elia, right, and Fenerbahce's Sener Ozbayrakli vie for the ball during the Group A Europa League soccer match between Feyenoord and Fenerbahce at De Kuip stadium in Rotterdam, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Τβέντε, Χρόνινχεν και Ντε Χάγκ έχουν μπει στο κόλπο διεκδίκησης του Ελέρο Ελία τον οποίο έχει στην άκρη του μυαλού του ο Τσάβι Ρόκα με την περίπτωση του 33χρονου εξτρέμ να είναι αρκετά δύσκολη.

Το Sport24.gr έγραψε χθες πως μια δύσκολη περίπτωση που εξετάζει ο Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση στα εξτρές είναι αυτή του 33χρονου Ολλανδού Ελέρο Ελία ο οποίος ανήκει στην Μπασακσεχίρ που κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα στην Τουρκία.

Στην Ολλανδία, χωρίς να κάνουν λόγο για ελληνικά δημοσιεύματα, ανέφεραν πως ο Ελία όντως βρίσκεται στο πράσινο στόχαστρο και παράλληλα κάνουν αναφορά σε τρεις ολλανδικές ομάδες που θέλουν να τον κάνουν δικό τους και περιμένουν την ολοκλήρωση και τυπικά του πρωταθλήματος της Τουρκίας και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την "Μπασάκ" στις 6 Αυγούστου. Οι ομάδες που βρίσκοντα στο κυνήγι του Ελία είναι οι Ντε Χαγκ, Τβέντε και Χρόνινχεν.

Από την πρώτη στιγμή το Sport24.gr ανέφερε πως η περίπτωση του Ελία δεν είναι εύκολη και πως για να γίνει θα πρέπει να αλλάξουν και τα οικονομικά δεδομένα ούτως ώστε ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να μπει σε συζητήσεις με τον Ολλανδό εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ